Werken bij

Olry & Endevoets - Familiebedrijf

Familiebedrijf

Wij zijn heel trots op het feit dat Orly & Endevoets een echt familiebedrijf is. Berrie Endevoets heeft Orly & Endevoets samen met Hans van Orsouw opgericht. Vlak na de oprichting is de dochter van Hans van Orsouw als kantoormedewerkster het bedrijf komen versterken. Ook Hans zijn zoon voert als zelfstandige vele klussen uit voor het bedrijf. Jaren later zijn ook Berrie zijn zoon en dochter, Bryan en Lincy, voor het bedrijf gaan werken. In januari 2021 heeft Hans na heel wat mooie jaren beslist met pensioen te gaan. Sindsdien is Berrie 100% eigenaar en zet hij de koers voor Orly & Endevoets verder uit, samen met zijn familie van collega’s.

Dat is niet de enige reden dat Orly & Endevoets een echt familiebedrijf is. Iedereen die bij Orly & Endevoets werkt, maakt deel uit van deze familie. Samen als een team zorgen wij voor de groei en ontwikkeling van de organisatie. Daarnaast zijn er al een aantal collega’s 25 jaar in dienst van ons mooie bedrijf. Dag in en dag uit zet iedereen zich als een team in om de mooiste resultaten te behalen. Daar zijn wij echt heel trots op.

Wil jij meer weten over de geschiedenis van Orly & Endevoets?

Sollicitatieproces

Stap 1: contact opnemen

Wat leuk dat jij interesse hebt om onderdeel van ons team van bouwende helden te worden! Wij horen graag van jou welke functie jou het meest aanspreekt. Mocht je dat nog niet precies weten, maar vind je vooral Orly & Endevoets leuk? Dat is geen probleem! Wij onderzoeken graag samen met jou waar jij blij van wordt. Daarvoor kun je contact opnemen met Martine. Vind jij het fijn om een WhatsApp bericht te sturen, een e-mail of ben jij iemand die liever gewoon even belt? Het kan bij ons allemaal.

Jij kunt Martine op de volgende manieren bereiken:

Stap 2: koffie drinken

Martine en jij hebben afgesproken om bij ons Orly & Endevoets huis kennis te maken. Onder het genot van een kop koffie, leren jullie elkaar kennen. Waar word jij blij van? Waar ben je goed in? Wat wil jij nog graag leren? Heb je behoefte aan een meeloopdag? Er is van alles mogelijk! Ook legt Martine graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen. Een samenwerking werkt natuurlijk twee kanten op. Het is namelijk wel zo fijn om te weten wat je gaat verdienen, op welk project je gaat werken en hoe het zit met werkkleding. Na dit koffiemomentje weet jij precies waar jij aan toe bent. Ben jij nog steeds enthousiast? Dan is de kans groot dat jij met een goed aanbod de deur uitloopt. Als jij wil, kun je al snel beginnen: er is werk genoeg!

Stap 3: jouw eerste dag als bouwende held

Voorzien van alles wat jij nodig hebt om fijn te kunnen werken, begin jij aan jouw eerste werkdag! Vooraf is natuurlijk besproken bij welk team jij het beste past en hoe het vervoer geregeld wordt. Samen met jouw collega’s ga je in de frisse buitenlucht met goedgekeurde materialen aan de slag. Dat werkt wel zo fijn. Tijdens de pauze leer jij jouw collega’s beter kennen. Aan het einde van de werkdag ben jij blij over het werk dat jullie samen gemaakt hebben. Als je nog vragen hebt, weet je Martine te vinden. Wij zijn heel blij met jou als onze nieuwe bouwende held. Welkom bij het team!

Orly & Endevoets - Team

Ons team

Ben jij benieuwd naar ons team?

Merkwaarden

Orly & Endevoets maakt vastgoed klaar voor de toekomst, door tiptop te werken en altijd onze afspraken na te komen. Wij maken die belofte waar door naar onze merkwaarden te handelen. Het is daarom belangrijk dat alle collega’s op de hoogte zijn van onze merkwaarden. Op die manier kunnen wij de kwaliteit hoog houden en blijven wij dichtbij onszelf.

RGS-werken / VGO

Wij werken graag resultaatgericht samen. Dit wordt RGS-werken genoemd oftewel: Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Dit betekent dat samen met de vastgoedeigenaar wordt bepaald aan welke prestatie-eisen het vastgoed de komende jaren moet voldoen. Deze prestatie-eisen zijn afhankelijk van de wensen van de vastgoedeigenaar. Hierdoor wordt het door ons op te leveren resultaat duidelijk en concreet gemaakt. Op basis van de wensen van de vastgoedeigenaar, gaan wij samen met alle betrokken partijen nadenken over een onderhoudsscenario. Om het onderhoudsscenario te laten aansluiten op de afgesproken prestatie-eisen, doen wij grondige inspecties. Zo onderzoeken wij bijvoorbeeld waar de gebreken van het vastgoed zitten en waardoor deze gebreken ontstaan zijn. Op basis daarvan wordt een geschikt plan van aanpak gemaakt. Aan ons de taak om de totale onderhoudskosten en de bijkomende overlast zoveel mogelijk te beperken.

Resultaatgericht samenwerken zorgt dus uiteindelijk voor een afname in faal- en onderhoudskosten en voor een toename in de kwaliteit van het werk. Daarnaast stimuleert het ons om beter na te denken over ons werk en mogelijk innovaties. Dat is natuurlijk wat wij allemaal willen! Daarom is het voor ons belangrijk om RGS te werken.

Geef zoekwoord in ...